top of page

FLAGG - SKYLTNING

Syns från alla håll: Flaggskyltar för 360-graders synlighet

Vad är Flaggskyltar?

Flaggskyltar är en typ av skyltning som är fäst vid en byggnad så att den sticker ut vinkelrätt mot fasaden. Denna design gör dem särskilt synliga för fotgängare och trafik som närmar sig från sidan, vilket effektivt utnyttjar tredimensionellt utrymme för maximal exponering.

Med flaggskyltar kan ditt företag dra till sig uppmärksamhet och leverera sitt budskap från flera riktningar, vilket ökar sannolikheten att ditt varumärke blir ihågkommet. De är idealiska för stadsmiljöer där de kan fånga blickar från långt håll och från olika vinklar.

Tack vare deras framträdande positionering och ofta dubbla sidor, säkerställer flaggskyltar att ditt företags namn och logotyp kan ses av förbipasserande oavsett riktning. Dessa skyltar är både praktiska och estetiskt tilltalande, och kan anpassas i storlek och form för att möta dina specifika behov.

Användningsområden för Flaggskyltar

Flaggskyltar är användbara i en rad olika kontexter:

  • Restauranger och Kaféer: Lockar kunder genom att signalera ditt läge och ditt erbjudande på en konkurrensfylld gata.

  • Butiker och Detaljhandel: Ökar din butiks synlighet och hjälper kunder att lokalisera din entré i en trång shoppingmiljö.

  • Företagskontor: Märker ut företagets placering och stärker varumärkesidentiteten i företagsdistrikt.

  • Tjänsteföretag: Används av banker, salonger och andra serviceinrättningar för att sticka ut i stadsbilden.

  • Hotell och Boenden: Välkomnar gäster och underlättar för dem att identifiera din inrättning bland andra byggnader.

  • Kulturinstitutioner: Informerar allmänheten om museer, gallerier eller teatrar, och lockar besökare till kulturella evenemang.

Flaggskyltar erbjuder en unik och effektiv lösning för att få ditt företag att synas i stadsmiljön. De tar tillvara på byggnadens arkitektur för att framhäva ditt varumärke och säkerställer att din närvaro märks från flera håll, vilket gör dem till en oumbärlig del av fysisk marknadsföring och varumärkesbyggande.

bottom of page